Inspirerende lasershows

Betover je publiek en laat je inspireren

Bekijk een kleine greep uit onze projecten

Concertsfeer in Pink Floyd stijl

De Pink Floyd Experience in Volendam heeft Interlaser compleet mogen maken met custom lasereffecten en laseranimatie. Iedereen kent vast wel de wereld bekende muziek van Pink Floyd met de onvergetelijke nummers zoals o.a. Another Brick in the Wall en Money.

Lees meer

Dance party op je bruiloft

Met een lasershow en goede muziek weet je zeker dat de voetjes losgaan en alle gasten samen met het bruidspaar uit hun dak gaan. Een extra tintje voor een geweldige bruiloft avond.

Lees meer

Oosterlicht College

Op de opendag van het Oosterlicht college waar jaarlijks honderden aanstaande scholieren op afkomen, hebben wij met InterLaser het Logo op de gevel van de school met laser geprojecteerd (gevelprojectie) om zodoende op te vallen tussen al die andere middelbare scholen.

Lees meer

Reünie de Stal

Doelstelling opdrachtgever: De jaren 80 tot leven brengen door een effecten lasershow op verschillende heerlijke jaren 80 muziek zoals: New Order – Blue Monday, Depeche Mode – The World In My Eyes, Prince – Kiss, en nog veel meer!

Lees meer

Kerstshows

Doelstelling opdrachtgever: Kerstmarkt een extra boost geven met een spectaculaire lasershow. In 2015 en 2016 hebben wij de bezoekers van de kerstmarkten in Vianen verrast met een super mooie kerstlasershows.

Lees meer

50 jaar Bijlmer

Op een enorm groot gaasdoek van 15 meter die aan een telescoop hijskraan was bevestigd, zag het publiek 50 jaar Bijlmer voorbij komen in de vorm van laseranimatie.

Lees meer

Mauritshof

Voor het 20 jarig jubileum van het Mauritshof te IJzendijke, heeft Interlaser een effecten –en laser animatie show verzorgd buiten in de fantastische tuinen van het Mauritshof.

Lees meer

Laser Soccer Field

Met deze spectaculaire activiteit verbinden wij verschillende culteren met elkaar op een sportieve manier.

Lees meer

Bent u geïnspireerd geraakt?