Lasershow

Verrassend en spectaculair!

Een lasershow is spectaculair en verrast iedere bezoeker op uw event. Als mensen naar een lasershow kijken hebben ze echt het gevoel dat ze in de show zitten! Lasershows zijn te verdelen in live shows en tijdcode gestuurde shows. Bij een live show wordt er handmatig mee gedrukt op de maat van de muziek. Bij tijdcode gestuurde shows wordt er vooraf geprogrammeerd op muziek.

animatie-bijlmer

Animatie

U kunt uw lasershow nog persoonlijker maken door een verhaal te vertellen. Dit kan met animaties waarmee u een persoonlijke boodschap of thema over kunt brengen. Dit kan een bedrijfs- of persoonlijke geschiedenis zijn waarmee u de gasten emotioneel wilt raken.

Outdoor

Een outdoor lasershow is een openluchtevenement voor amusementsdoeleinden, bestaande uit displays van continu bewegende laserstralen. Meestal gecombineerd met muziek, geluidseffecten, videoprojecties en waterschermen die grote en indrukwekkende laserevenementen voor shows creëren.

Laser Soccer Field

De manier om de jeugd na zonsondergang sportief te vermaken! Wij kunnen het ook toepassen voor trainingsdoeleinden. Denk aan standaard oefenpatronen en pionnen die je op het veld kunt projecteren.

Praktijkvoorbeeld

Spectaculaire afsluiting van de feestavond, waarin 20 jaar geschiedenis van Mauritshof in laseranimatie aan bod komt.

Kijk voor meer voorbeelden bij Projecten

Een vrijblijvende offerte aanvragen?