Thema lasershows

Lasershows met een verhaal

Wij beschikken over standaard thema lasershows. Deze shows zijn vooraf geprogrammeerd en kunnen wij met een kleine aanpassing helemaal toespitsen op uw eigen feest. Hiermee houden wij de kosten laag en heeft u toch een spectaculaire show op locatie.

Bruiloft lasershow

Met deze romantische bruiloftlasershow, wordt in het kort levensverhaal van de bruid en bruidegom gepresenteerd door middel van laseranimatie. Denk bijvoorbeeld aan de projectie van een mooi rood hard, twee ringen op een kussen en de namen van de bruid en de bruidengom.

Wilt u meer informatie over een bruiloft lasershow? Klik dan op deze link!

Koningsdag lasershow

Koningsdag spectaculair afsluiten? Dan kan met onze koningsdaglasershow. In deze lasershow staan de oranjes centraal. Wij maken de lasershow compleet met de highlights van uw gemeente. Aan het einde van de show kunnen we uw sponsoren bedanken met het vertonen van de logo’s.

Bevrijdingsdag lasershow

Bevrijdingsdag is een mooi feest om nooit te vergeten en al helemaal niet als je de bevrijdingdag feestelijk afsluit met een gepaste lasershow. In deze lasershow komen alle aspecten van 4 en 5 Mei voorbij. Denk bijvoorbeeld aan D-day, Market Garden en de geallieerde soldaten die ons kwamen bevrijden. Wij vieren vooral onze vrijheid dan dat komt allemaal samen in deze opbouwende lasershow.

Carnaval lasershow

Ga eens lekker uit je bol en laat een knots gekke lasershow maken over uw carnavalsvereniging. Alaaf!

Een vrijblijvende offerte aanvragen?