Vaste Laserinstallatie

Levering & Installatie

Heeft u een terugkerend evenement wat u wilt voorzien van de beste apparatuur voor het organiseren van een lasershow? Dan bent u bij InterLaser aan het juiste adres. Wij merken dat de interesse in een vaste laserinstallatie aan het toenemen is. InterLaser is daarom ook deze laserinstallaties gaan verzorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een lasershow gebruiken bij theater producties, de opkomst van een sportteam, dansoptredens, reclame uitingen op een gevel of ter ondersteuning aan een kunst object.

Dit zijn maar enkele voorbeelden. Ga voor alle voorbeelden naar ons portfolio. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen laserinstallatie? Bel ons even of neem contact met ons op via het contactformulier.

Laserinstallatie

InterLaser heeft al meerdere jaren ervaring met het leveren en installeren van vaste laserinstallaties. Wij nemen alles voor u uit handen. Wij regelen de laserinstallatie vanaf het moment van de inventarisatie tot het installeren van de laserinstallatie op uw locatie!

InterLaser verzorgt ook het beheer van de geleverde apparatuur als u dat wilt. Kortom, vanuit ons oogpunt is er heel veel mogelijk. De inventarisatie is enorm belangrijk bij het bereiken van een goed resultaat. Wij steken daarom veel tijd en energie in de inventarisatiefase.

Wij brengen uw wensen in beeld en wij gaan vervolgens kijken hoe we dat kunnen realiseren. Zo ontstaan er geen loze verwachtingen en bent u aan het einde van het project tevreden!

Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase stellen wij u een aantal vragen om uw verwachtingen zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Belangrijke vragen die wij dan kunnen stellen zijn bijvoorbeeld:
– Wat is het doel en wat wilt u bereiken?
– Wat is uw doelgroep?
– Gaat het om een lasershow met effecten of juist om een specifieke animatie met projectie op een speciaal object?

Na het voltooien van de inventarisatie stellen wij een offerte op waarin wij de te leveren apparatuur, alle toebehoren en de door ons geleverde dienstverlening noemen. Wij kunnen u door vele jaren ervaring een fixed price geven zodat het project achteraf niet duurder uit gaat vallen dan vooraf gedacht.

Portfolio

Wij hebben al meerdere vaste laserinstallaties geplaatst. We hebben een aantal foto’s van een vaste laserinstallatie op ons portfolio gezet. Ga deze gerust even bekijken. Mocht u geen vaste laserinstallatie willen, kunnen we ook gewoon een lasershow organiseren. In ons portfolio staan meerdere foto’s van projecten die wij reeds hebben gedaan met betrekking tot lasershows. Wilt u meer informatie over een lasershow? Lees hier meer over een lasershow.

Praktijkvoorbeeld

Waterpoloërs gebruiken een vaste laserinstallatie van InterLaser voor een spectaculaire opkomst voor wedstrijden.

Een ander voorbeeld van een vaste laserinstallatie met show is de Laserman Act show voor de Harbour Club. 

Een vrijblijvende offerte aanvragen?